Beeld

Mr. Rally 2017
Dit jaar reden een kleine 50 equipes mee in de Mr. Rally. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Amersfoort en voerde tijdens een middag die zich kenmerkte door  dynamisch weer (zon, regen, wind) via de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei naar het Betuwse  Ophemert. De rally werd gewonnen door twee super enthousiaste heren: Carlo Kuiper en Daniel Santurio Gonzalez van Croon advocaten. Klik voor een verslag en de foto’s hier.

Mr. Rally 2016
Dit jaar reden ruim 50 equipes mee in de Mr. Rally. De rally startte bij Hotel Bergse Bossen in Driebergen en voerde via een prachtige tocht, met heerlijk weer, naar Buitenplaats Amerongen. De rally werd met een geweldige uitslag gewonnen door twee dames: Edith Molemans en Esther Markestein-Burgers van Boontje Advocaten. Klik voor een verslag en de foto’s hier.

Mr. Rally 2015
Ook dit jaar reden zo’n 60 equipes mee in de Mr. Rally 2015. De rally startte in Baarn en voerde via de Utrechtse Heuvelrug naar Nijkerk. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een flink aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally. Klik voor een verslag en de foto’s hier.

Mr. Rally 2014
Meer dan 60 equipes reden op zaterdag 13 september de vierde Mr. Rally. De rally startte in Utrecht bij het hoofdkantoor van Mercedes-Benz en voerde onder zeer gunstige weersomstandigheden via het landgoed Mariënwaerdt naar het Betuwse Echteld. Klik voor een verslag en de foto’s hier.

Mr. Rally 2013
De derde Mr. Rally startte met meer dan 80 equipes bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen en finishte bij Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin.
Klik voor de foto’s hier.
Klik voor de video hier.

Mr. Rally 2012
In 2012 startte en finishte de tweede Mr. Rally bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. De rit van circa 100 km voerde over de Betuwe met een tea-break bij Tante Loes in Rhenen.
Klik voor de foto’s hier.

Mr. Rally 2011
In 2011 vond de eerste Mr. Rally plaats. Deze begon bij de Witte Bergen in Hilversum. Via de Lage Vuursche werd in drie etappes gereden naar Huis Doorn voor de tussenstop. Via Soesterduinen werd teruggereden naar de finishlocatie de Witte Bergen.
Klik voor de foto’s hier.