Uitslag loterij

Voor een overzicht van de winnende loten klik hier.

Zit uw lotnummer erbij? Van harte gefeliciteerd! Maak een foto van uw lot, en stuur deze samen met uw kantoornaam, uw eigen naam en het adres waarop u de prijs wilt ontvangen naar: info@mr-rally.nl. U krijgt de prijs dan binnen twee weken toegestuurd.

JBMatch is dé juridische vacaturesite die als eerste écht zowel de actieve- als de latent werkzoekende juridische professionals weet te bereiken. Met het uitgebreide netwerk van nieuws- en jurisprudentie sites weet Juridische Banen Match 100.000+ juristen te bereiken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Dit zijn allemaal professionals die bij uw organisatie aan de slag kunnen gaan.

Rust in beweging, daarmee wordt een horloge een Van der Gang. In een prachtig monumentaal pand in Dokkum is alles gericht op de perfecte combinatie van vormgeving en techniek. Bijna geluidloos werken de specialisten aan innovatieve technieken en constructies voor de parels van de Nederlandse horloge manufactuur. Het materiaalgebruik , de technieken van maken en het ontwerp krijgen de aandacht die een Van der Gang zo bijzonder maken.

Al sinds 1919 heeft het merk Citroën continu blijk gegeven van durf en aandacht voor de mens. Met een bijna 100-jarige merkhistorie die meer dan 300 modellen kent, waarvan een aantal geschiedenis hebben geschreven, heeft iedereen het merk Citroën in zijn hart gesloten.

Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld.

Leon Martens Juwelier is sinds 1947 gevestigd in het Maastrichtse stadsdeel Wyck. Vakmanschap, gevoel voor vorm en stijl, een exclusieve en gevarieerde collectie, een uitstekende aftersales en niet te vergeten de Limburgse gastvrijheid vormen de ingrediënten voor de zaken van Leon Martens Juwelier. Inmiddels zorgt de vierde generatie in de personen van Lex en Dennis Martens voor nieuw elan binnen het bedrijf.

Op 11, 12, 13 en 14 januari 2018 zal Maastricht in het teken staan van de 25ste editie van InterClassics Maastricht. Deze jubileum editie zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s die afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd (waaronder Jaguar, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugatti, British Royals, Maserati maar ook Grand Prix Classics, America’s Fine Classics e.d.) zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars van deze thema’s zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia. Meer info check www.interclassicsmaastricht.nl.

LaDress, een Nederlands modemerk met een eigenzinnige filosofie, is opgericht in 2006. In dat jaar startte juriste Simone van Trojen, die tot dan toe niets met mode van doen had gehad, haar aanvankelijk nog exclusief online opererende bedrijf. Vanuit huis. Haar aanbod bestond uit één enkel jurkje -voor-iedere-gelegenheid dat je in vier kleuren kon bestellen. Nu, ruim tien jaar later, telt LaDress ruim 80 medewerkers. Het label, dat jaar in jaar uit gemiddeld met 65% groeit en inmiddels ook offline opereert, bedient ruim 80.000 klanten, voor het merendeel op de Europese markt. De huidige collectie bestaat uit ruim 400 jurkjes in tal van kleuren, aangevuld met bijpassende items als blouses, rokken, broeken, leggings en jassen.