Wat is de Mr. Rally?

De Mr. Rally is een plezierige autorit voor teams van twee personen, die wordt verreden over de openbare weg. De inschrijving staat open voor juristen. Bijrijders hoeven geen jurist te zijn. Schrijf u hier in!

De ervaring leert dat het merendeel van de deelnemers in (semi)-klassiekers en young timers rijdt, maar ook auto’s van een recentere datum zijn van harte welkom. Aan de rally kan dus met iedere auto worden deelgenomen, de enige voorwaarde is dat de auto voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan het rijden op de openbare weg.

De route is ongeveer 120 km lang en wordt bepaald door het routeboek met schematische aanwijzingen. Deze kunnen variëren van tekeningen met ‘bolletjes en pijltjes’ tot ‘ingetekende plattegronden’. Het team dat deze aanwijzingen het beste opvolgt en dus de minste fouten maakt, wint de rally. De rally is geen snelheidsevenement en wordt gereden volgens de normale verkeersregels.

LET OP! DE VOLGENDE INFORMATIEF IS INDICATIEF: Ontvangst vanaf 11.30 met koffie en lunch. Na de rijdersbriefing is er de start rond 12.30. Onderweg is er een thee-break en bij aankomst (rond 17.00 uur) is er een aangeklede borrel. Tijdens de borrel worden loten verkocht voor mooie prijzen. De baten van deze loterij gaan in zijn geheel naar Lawyers for Lawyers. Tijdens de borrel is de prijsuitreiking door landelijk deken van de NOvA Bart van Tongeren (o.v.).

Heeft u een leuke prijs voor de loterij? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@mr-rally.nl.

De Rally heeft geen enkel winstoogmerk. Dankzij onze sponsoren kan het inschrijfgeld volledig ten goede komen aan Lawyers for Lawyers. Vorig jaren bedroeg de netto opbrengst van de Mr. Rally en de loterij gemiddeld € 10.000. Phon van den Biesen, voorzitter van Lawyers for Lawyers, over de Rally: “Rallying for Lawyers, zo wordt een heerlijke dag ook nog eens erg nuttig, nuttig voor advocaten die moeten strijden om hun vak gewoon te kunnen blijven uitoefenen, die zich daarin gesteund weten door Lawyers for Lawyers. We gaan voor 100 equipes! Rallying for Lawyers, for Lawyers for Lawyers!!!”