Wat is de Mr. Rally?

De Mr. Rally is een plezierige autorit voor teams van twee personen, die wordt verreden over de openbare weg. De ervaring leert dat het merendeel van de deelnemers in (semi)-klassiekers en young timers rijdt, maar ook auto’s van een recentere datum zijn van harte welkom. Aan de rally kan dus met iedere auto worden deelgenomen, de enige voorwaarde is dat de auto voldoet aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan het rijden op de openbare weg.

De route is ongeveer 120 km lang en wordt bepaald door het routeboek met schematische aanwijzingen. Deze kunnen variëren van tekeningen met ‘bolletjes en pijltjes’ tot ‘ingetekende plattegronden’. Het team dat deze aanwijzingen het beste opvolgt en dus de minste fouten maakt, wint de rally. De rally is geen snelheidsevenement en wordt gereden volgens de normale verkeersregels.

De Rally heeft geen enkel winstoogmerk. Dankzij onze sponsoren kan het inschrijfgeld volledig ten goede komen aan Lawyers for Lawyers. Jaarlijks bedraagt de netto opbrengst van de Mr. Rally en de loterij gemiddeld € 10.000. Phon van den Biesen, voorzitter van Lawyers for Lawyers, over de Rally: “Rallying for Lawyers, zo wordt een heerlijke dag ook nog eens erg nuttig, nuttig voor advocaten die moeten strijden om hun vak gewoon te kunnen blijven uitoefenen, die zich daarin gesteund weten door Lawyers for Lawyers. We gaan voor 100 equipes! Rallying for Lawyers, for Lawyers for Lawyers!!!”

Enthousiast over de rally en denkt u erover volgende keer (weer) mee te doen? Geef het alvast aan ons door, dan houden wij u op de hoogte zodra de nieuwe datum en info bekend is! info@mr-rally.nl.